feta-pinaattipiirakka

FETA-PINAATTIPIIRAKKAA, KAALISALAATTIA JA KOTIVIINIÄ

Pinaattihaaste jatkuu.  Kysyin päiväkävelyllä Jussilta, mitä voisimme laittaa pinaatista.  Ennen kuin hän ehti edes miettiä, keksin että juhlissa tarjotaan yleensä feta-pinaattipiirakkaa.  Niinpä meillä tuoksui illalla vastaleivotulta.  Tosin ostin rukiisen piirakkapohjan valmiina.

Täyte syntyi purjosta, tomaateista, pinaatista ja fetajuustosta.  Ladoin ne esipaistetun piirakkapohjan päälle.  Tein muna-kermamaidon, johon käytin kolme kananmunaa ja kahden desin purkin ruokakermaa.  Päälle raastoin parmesanjuustoa.  Paistoin piirakkaa puoli tuntia 200 asteisessa uunissa.  Herkuttelimme kaalisalaatin ja kotiviinin kera ystävänpäivän kunniaksi.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.