neito kaunoinen

NÄYTTELYSUUNNITELMA MILLIMETRIPAPERILLA

Minulla on ilo ripustaa toukokuussa grafiikkanäyttely Lohjan kaupunginkirjastoon.  Oikein kutsuttuna.  Kävimme viikonloppuna katsastamassa näyttelypaikan.  Saan käyttöön käytävägallerian 120 x 480 cm sekä kolme kolmeosaista sermiä.  Niiden koko on 120 x 270 cm ja taulut voi ripustaa molemmille puolille.  Pikalaskutulos oli 18 kappaletta – ei huono.

 

SERMEIHIN JA KÄYTÄVÄSEINILLE TULEE GRAFIIKKAA JA KOLLASEJA

Minulla kävi työtapaturma ripustuksen suhteen, sillä olemme h-hetkellä tukevasti ulkomailla.  Onneksi ihmisellä on sukulaisia (Anna-tytär, ripustus – Miika-poika, näyttelyjuliste) ja ystäviä (Lii ja Kaizu), jotka lahjomalla ja kiristämällä saa hommiin.  Tein kuvallisen näyttelysuunnitelman mittakaavassa millimetripaperille.  Kolmanteen sermiin, jota en vielä kuvittanut, tulee värikkäitä kollaaseja.  En itsekään tiedä, millaisia kollaaseja syntyy tulevina viikkoina.  Näillä mennään.

 

TYYLIKÄS LOHJAN KAUPUNGINKIRJASTO

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.