kevättä ilmassa

 

ma 17.3.2014

Hola.  Kevät on tullut.  Koristeomenapuut ja magnoliat kukkivat vaaleanpunaisina.  Raikas merituuli puhaltelee ja grillatut sardiinit tuoksuvat.  Me olemme kotiutuneet mainiosti Espanjan itärannikolle.  Barcelonasta tänne Lloret de Mariin on matkaa 85 kilometriä.  Rantapaikka on eloisa jo näin varhain keväällä.  Kahvilat tarjoavat vahvaa cortadoa ja hotellimme liikaa tukevaa ruokaa.  Puolihoito on vaarallista.  Vastapainoksi olemme retkeilleet lähiympäristössä.  Kiinnostavin oli päivä Tossa de Marin karnevaaleilla. 

 

TOSSA DE MARIN KARNEVAALEILLA

Nyt olemme kulttuurikierroksella Barcelonassa.  Väsytimme eilen Jussin kanssa jalkamme taidemuseoissa.  Tänään Terttu ja Immo liittyvät seuraan. Kierrämme lukuisin muiden turistien tapaan katsomassa Gaudin hämmästyttävää arkkitehtuuria.  Matkakertomus on luvassa loppuviikolla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.