maaliskuun koulupäivä

 

MAALAUKSET OPINTO-OHJAAJAN KRITTIKISSÄ

Tapasin perjantaina 21.3. opinto-ohjaajani Maaritin ennen koulupäivän alkua.  Minulla oli mukana viisi maalausta.  Maarit oli niihin tyytyväinen, vaikka kehottikin tekemään kaikkiin pieniä korjauksia.  ”Nämä ovat vain hienosäätöä”, hän kommentoi.   Minulla on nyt turvallinen olo, sillä olen maalannut jo toistakymmentä työtä, joita voin tarjota lopputyönäyttelyyn.  Tapaamme ohjaajan kanssa seuraavan kerran vasta kesällä, sillä minä karkaan kuukauden lomamatkalle kolmen viikon kuluttua.

Päivän ohjelma oli mielenkiintoinen.  Kuulimme todella jännittävän esityksen lasi- ja valomaalauksista.  Janne Parviainen oli kehitellyt omaperäisiä menetelmiä, joita hän esitteli videotykillä.  Päivän päätteeksi Maarit kertasi ohjeita lopputyönäyttelyn ripustukseen.  Jo nyt tuntuu haikealta, että tämä ponnistus on tuota pikaa ohi.  Kotiväki kyseleekin jo, mitä seuraavaksi…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.