arvottomat

Kevään kirjoituskurssi lähestyy loppua.  Tällä kerralla vuorossa oli Tiia Matikaisen keramiikkaa.  Ensimmäinen aihe oli miettiä näyttelyn teemaa ”kuka tai mikä on arvoton”.   Gallerian lattialle oli koottu ryhmä betoniveistoksia otsikolla Spuget (maanmatoset).  Saimme valita yhden, jolle keksimme tarinan.  Kyseessä oli laitapuolen kulkijat.  Minusta ne muistuttivat partioleiriläisiä, jotka nukkuivat nuotion äärellä makuupusseissa.  Niinpä kirjoitin Kainon tarinan.

Olimme ahkeria.  Ehdimme kirjoittaa neljä juttua.  Kolmas oli linnun protesti ja neljäs huppupäisen hahmon henkilöllisyys.  ”Antakaa hahmolle nimi, ikä ja kotipaikka.  Kertokaa mitä hän pelkää ja mitä hän toivoo.  Lopuksi kertokaa mitä hän ei koskaan sanonut”, Päivi ohjeisti.  Tehtävä oli hauska, sillä hahmot rupesivat elämään tarinoidemme myötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.