värikäs wokki

WOKKIKASVIKSIA

Anna ja pikku-Samu tulivat ilahduttamaan meitä Hämeenlinnaan.  Kävimme poskimassa Aulangon kylpylässä.  Sen jälkeen tukeva wokkiruoka maistui.  Samu söi hyvällä halulla riisiä ja pataa chiliä pelkäämättä.  Erityisen hyvin hänelle maistui jälkiruokamämmi.  Iltapalaksi on luvassa lettuja ja mansikkahilloa – ei hassumpaa sekään.

 

SAMULLE RUOKA MAISTUI

Laitoin wokkiin kypsymisjärjestyksessä sipulia, metsäsieniä, porkkanaa, paprikaa ja purjoa.  Lisäsin lopuksi vihreitä papuja ja herkkusieniä.  Maustoin soijalla, sesamöljyllä ja valkosipuli-chilitahnalla.  Viimeistelin korianterilla ja limenmehulla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.