nuoruusmuistoja

 

KUVA VUODELTA 1972

Komeroiden siivous on uuvuttavaa.  Olemme panneet muuton jälkeen sumeilematta tavaroita kierrätykseen.  Mutta muistoja ei voi noin vain hävittää.  Säilytän edelleen käsinkirjoitettuja päiväkirjoja, kiiltokuvavihkoja, lasten piirustuksia, pahvilaatikollisen heidän muotoilemiaan savieläimiä, pieniä vaatteita ja omatekoisia villapuseroita.

Viimeksi vanhassa kodissamme käydessämme löysin aarteita.  Varastossa piileskeli vanhoja valokuvia ja muistoja kuvaussihteerikurssin ajalta.  Otsikkokuvassa on Yleisradion kuvaaja Eero Kaartisen ottama valokuva minusta vuodelta 1972.  Kuvaruudun takaa -vihkonen on Yleisradion esittely vuodelta 1969.  Piirroskuvassa näyte minun kouluaikana piirtämistäni tyttösistä.  Mitähän seuraavaksi löytyy?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.