uusia tuulia

KESÄMAISEMA

Osallistuin taidekoulu Alfa-Artin kesäkurssille, jonka aiheena oli art nouveau.  Koska olin tapani mukaan nopea tekijä, ehdin maalata viimeisenä kurssi-iltana ylimääräisen pikkutyön.  Valitsin mallikuvaksi Paul Sérusierin värikkään maisemakuvan.  Opettaja kehotti käyttämään paksuja väripintoja.  Se ei ole minulle – vanhalle akvarellimaalarille – mitenkään helppoa.  Olin aika tyytyväinen lopputulokseen, sillä löysin maiseman myötä jotain uutta ilmaisua.  Ehkäpä yritän maalata tämän innoittamana suurikokoisen työn.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.