tuoreita ruokamuistoja rodokselta

 

KYLMÄÄ RETSINAA RANTATAVERNASSA

Välimeren maiden ruuat ovat herkullisia.  Suosikkini niistä on ilman muuta Kreikka.  Mikä nautinto onkaan maistaa matkan alkajaisiksi tuoretta feta-salaattia.  Vaikka  yritän itse tehdä suomalaisista raaka-aineista samanlaista, maku ei ole lähelläkään oikeaa.  Tunnelma ja auringon kypsyttämät tomaatit ovat ainutlaatuisia.

 

KREIKKALAINEN SALAATTI SYMIN SAARELLA

Maistelimme viikon loman aikana tyypillisiä kreikkalaisia ruokia rantatavernoissa ja Rodoksen kaupungissa.  Yllättäen Ixiassa sijaitsevan oman Hippocampus hotellimme keittiö oli paras.  Herrasmiestarjoilijat Kostás ja Manolis tekivät illallisistamme ikimuistoiset.

 

SOUVLAKI

 

MERENELÄVÄPASTA

 

RED MULLET

Rodos oli muutenkin positiivinen kokemus.  Hintataso oli kohtuullinen, talon valkoviinit erinomaisia ja palvelu ystävällistä.  Ravintolat tarjosivat lähes poikkeuksetta pienen jälkiruuan ilmaiseksi.  Saarelle voi hyvinkin palata uudemman kerran.

 

GRILLATTUA MUSTEKALAA JA SARDIINEJA VANHASSA KAUPUNGISSA

 

SAGANAKIJUUSTOPAISTOS IXIAN RANTATAVERNASSA

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.