juhlaviikot ovat ohi

 

SIENIKEITTOA, FETA-TOMAATTIPAISTOSTA JA KAALI-PORKKANASALAATTIA

Kreikan matkalla tuli syötyä herkkuja.  Juhannuksena tuli syötyä herkkuja.  Nyt alkoi arki.  Ainakin viikoksi.  Sitten mökille on tulossa vieraita – ja taas on syytä juhlaan.  Jussi lähti kauppaan.  Evästin häntä ostamaan kaalia, salaattia ja muita vihanneksia, kasviksia, jogurttia, rahkaa ja raejuustoa.  Näillä mennään.  Ei pullaa, ei makeaa, ei olutta.  Se hyvä puoli koleassa kelissä on, ettei tee mielikään janojuomia.

Mökki oli niin kolea, että oli pakko laittaa ensimmäiseksi tuli takkaan.  Lieden ääressä tuli lämmin, kun keittelin meille sienikeiton ja paistoin pannulla sipuleita, tomaatteja ja fetaa.  Jussi urakoi suuren kaalisalaatin, josta meille riittää pureskeltavaa useaksi päiväksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.