kesäkuun kukkia

 

JUSSINPÄIVÄRUUSUT KRISTALLIMALJASSA

Kylmät viikot ovat pitkittäneet tehokkaasti kukintaa.  Vaikka olimme viikon pois Suomesta, se ei juuri luonnossa näkynyt.  Teimme pitkästä aikaa parin tunnin lenkin mökkimaastossa.  Luonto on ihastuttavan vihreä ja rehevä.  Loppumatkasta taivas repesi ja me jouduimme pitämään mörrimöykkyinä sadetta kuusen alla.

 

KOTIPIHAN UNIKKO

Mökkipiha kukkii.  Yli 50 vuotta sitten istutetut alppiruusut jaksavat kukkia vuodesta toiseen karussa mäntymaassa.  Tänä keväänä kukinta oli erikoisen komea.  Espoosta siirtämäni unikot ilahduttavat jatkuvasti heleydellään.  Kivikkotarhani rehevöityy mukavasti.  Toivottavasti myös tänä keväänä istutetut taimet.

 

KURJENMIEKAT KUKKIVAT KIVIKKOTARHASSA

Toimme pohjanmaan tuliaisina vanhoja perennoja Jussin sisarusten pihoista.  Odotan jo kovasti, miten sininen kellokukka, värikkäät syysleimut ja valkoinen malva kukkivat.  Todennäköisesti kuitenkin vasta ensi kesänä.  Sadesäät suosivat istutusta.  Jotain hyötyäkin viileästä kaudesta siis on.  Mutta jos – kun – aurinko näyttäytyy, olen valmis kastelemaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.