jussin stifadopata

 

TUOKSUVA STIFADOPATA

Odottelemme vieraita.  Jussi halusi tarjota kunnon lihapadan Kreikan matkamme hengessä.  Hän osti lammasta ja luista keittolihaa.  Kesäkeittiöstämme levisi illan mittaan huumaava tuoksu, kun lihat kypsyivät hiljaa poristen puna- ja keltasipulien, valkosipulin, porkkanoiden, tomaattien ja yrttien kera lähes viisi tuntia.

 

STIFADOAINEKSET VALMIINA PITKÄÄN HAUDUTUKSEEN

Pitkään haudutetussa ruuassa on taikaa.  Minäkin jouduin maistamaan lientä, niin herkulliselta se tuoksui.  Makujen sinfonia on täyteläinen.  Olen pikku hiljaa oppinut ymmärtämään yrttien makuvivahteita.  Rosmariini ja timjami kiehuivat padan mukana.  Ne tuoksuivat ja maistuivat hyvin välimerellisiltä.  Pata kelpasi hyvin kesävieraillekin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.