kevätpäivänsäteet

 

KEVÄÄN AURINGONSÄTEET – akryyli kankaalle

Olemme vieneet pikku hiljaa valmiita maalauksia mökiltä uudelle työhuoneelleni.  Opinto-ohjaaja siirsi tapaamistamme heinäkuun loppupuolelle.  Olin siitä vähintäänkin helpottunut, sillä ehdin nyt  rauhassa viimeistellä töitäni.  Kelpuutin joukkoon Päivölässä maalaamani keväänkeltaisen työn.  Tämä lähinnä siksi, että saan väriskaalaan muitakin kuin sinisiä maalauksia.

Ensi viikolla suuntaan Oriveden opistoon oppimaan uutta.  Siellä tarkoitus on maalata sarja jostain aiheesta.  Odotan innolla, että viikko vierähtää sosiaalisesti maalaten täysihoidossa.  Jussi suunnistaa viikoksi tapaamaan sisaruksiaan.  Opistolla on nettiyhteys, joten raportti kurssin kulusta on luvassa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.