sadepäivä oli kirpparipäivä

 

KIRPPARILÖYTÖJÄ

Karkasimme mökiltä kaupunkiin.  Lämpömittari näytti +12 astetta.  Ja eletään lähes keskikesää.  On tämä outoa.  Minulla oli kova kirpparivajaus.  Onneksi Hämeenlinnassa tätä iloa riittää.  Kävin Kantolanniemessä parissakin paikassa.  Riemastuin, kun löysin perennoja.  Minulla kun on nyt upouusi kukkamaa, johon mahtuu vielä taimia.  Ostin  edullisesti lisää malvankukkia ja ukonkelloja sekä ukonhattuja.  Löysin myös ihailemani lyhtykukan taimia.  Myyjä varoitteli, että ne ovat kovia leviämään.

Otsolle löytyi uusia pipar-kakkumuotteja, mm possu ja muumi.  Itselleni löysin uusia pitsejä.  Ei kuitenkaan koristautumiseen.  Ne päätyvät kuparilevyille pehmeäpohjamateriaaliksi.  Olen täydentänyt mökin lasivarastoja.  Nyt silmiin sattui neljä kappaletta tukevia olutlaseja.  Meillä on ollut hyvin sekalainen valikoima, joka kyllä sisustuslehtien mukaan on trendikästä.

 

LISÄÄ KIRPPARILÖYTÖJÄ

Palasimme tänään tiistaina 1.7. kiltisti mökille.  Säätiedotus lupaa loppuviikoksi lämpenevää.  Mutta koska keli oli edelleen kolea, poikkesimme matkalla vielä yhdelle kirpparille.  Minä kiertelin myyntipöytien välissä.  Jussi vietti samaan aikaan laatuaikaa rautakaupassa.  Löysin pikkuväelle muumipalapelejä ja pieniä muumikirjoja.  Mökin ennestään täyteen astiakaappiin löytyi taas täydennystä.  Pidän kovasti riisiposliinista.  Kaksi kulhoa täydentää sarjaa.  Niin ja keittokirjoja ei ole koskaan liikaa.  Eikä pöytäliinoja.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.