vadelmaherkku

 

VADELMA MILKSHAKE

Herkuttelimme aasianmatkallamme milkshakeilla.  Suosikkimme oli tuore mangomilkshake.  Ostimme mökille tehosekottimen, jotta voimme kokeilla uusia makuyhdistelmiä.  Ihka ensimmäinen maistiainen oli pina colada – tummaa rommia, ananasmehua, kookosmaitoa ja jäitä – ja se onnistui hyvin.

Toinen kokeilu oli terveellinen aamiaisjuoma, johon sekoitimme jäisiä vadelmia, kookosmaitoa ja luonnonjogurttia sekä hunajaa.  Koristelin annokset mintunlehdillä, joiden maku sopi mainiosti drinkkeihin.  Nyt vain mielikuvitus on rajana.  Odotan jo kovasti tuoreita metsämansikoita.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.