kesäteatterissa

 

VALSSI SOI VALKEAKOSKELLA

Tämä kesä on ollut täynnä ääri-ilmiöitä.  Meillä on ollut kaksi täysin eritunnelmaista kesäteatterielämystä.  Kesäkuussa palelimme Hauholla Lautsian teatterissa.  Vettä satoi taivaan täydeltä eikä katsomossa ollut katosta.  Aihekin sopi tunnelmaan.  Anna-Liisan tarina ei naurata.

Heinäkuussa lämpömittari näytti +29 astetta, kun ajelimme Valkeakoskelle.  Apianniemessä esitettiin hulvaton musikaali ”Kesäillan valssi”.  Sitä tähdittivät Meiju Suvas, Matti Esko ja Ilkka Koivula.  Nautimme täysin siemauksin musiikista ja yllätyksellisistä käänteistä.  Kesäyö oli vielä valoisa, kun palasimme auringonlaskun aikaan mökille.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.