heinäkuun kukkia

 

KESÄKUKKAKIMPPU KUIN PITSIÄ

Kävelin aamuauringon valossa peltotiellä.  Kesän kukkaloisto on nyt kauneimmillaan.  Tien vierellä kukki päivänkakkaroita, kellokukkia, valkoisia ja keltaisia mataroita, siankärsämöitä, putkiloita ja hiirenvirnoja.  Heleät maitohorsmat olivat täydessä kukassa.  Mesiangervot tuoksuivat.

 

KISSANKELLOT HELISIVÄT SUVITUULESSA

 

 

YLVÄS PEURANKELLO

Kesken kaiken jähmetyin, kun metsä rytisi.  Näin vilaukselta, miten hirvi viuhahti puiden välissä.  Kuvaa en tietenkään ehtinyt saada.  Olen haaveillut, että sirot peurat asettuisivat malleiksi, mutta se taitaa olla turha toivo.  Täällä mökkiläiset vihaavat peuroja, koska ne syövät kasvimaat tyhjiksi.  Kop-kop, onneksi ne ovat pysyneet tänä kesänä poissa meidän pieneltä pihaltamme.  Viime kesänä minäkin tunsin pyhää vihaa, kun punahatuista oli haukattu nuput.  Käyntikorttina kukkapenkissä oli sorkan jälki.

 

SYKSYN ENTEITÄ?

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.