leenanpäivät

 

KATKARAPU-SINIHOMEJUUSTO-SIPULIPIZZA

Leenanpäivä oli kuntoilu- ja herkuttelupäivä.  Olimme mökillä kaksistaan.  Lämpömittari kipuili hellelukemissa.  Siis loistava päivä patikkaretkelle.  Olemme kävelleet lähes joka kesä mökiltä Parolaan, jonne on matkaa reippaat kymmenen kilometriä.  Perillä palkitsemme itsemme pizzalla.  Mutta miten takaisin?  Kuuma päivä ei houkutellut paluukävelyyn.  Niinpä Jussi pakkasi polkupyörät auton perään ja vei ratsut odottelemaan kävelijöitä.

 

TENHOLAN LINNAVUOREN KESÄMAISEMISSA

Metsäpolku Tenholan harjumaisemissa oli kuvankaunis.  Maitohorsmat kukkivat punaisina peltoina.  Mesiangervot ja matarat tuoksuivat kesältä.  Kolmen tunnin vaelluksen jälkeen kukkien tuoksu vaihtui pizzan huumaavaan tuoksuun.  Jälkiruuaksi sopi kermainen mansikkajäätelö.

 

KOTIVIINIÄ AURINGONLASKUN AIKAAN

Kylläisinä pyöräilimme vienossa kesätuulessa takaisin.  Pulahdimme uimaan ja nautimme ilta-auringosta ja Jussin mainiosta kotiviinistä rannalla.  Saa nähdä, tuleeko leenanpäiväpatikoinnista jokavuotinen perinne.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.