kultausta

KULTALEHDYKÄT SIVELLÄÄN HELLÄSTI LIIMAKERROKSEN PÄÄLLE

Toimme aasianmatkalta kultalehdyköitä.  Kuvittelen, että ne ovat aitoa kultaa – mutta mitä todennäköisimmin lehtikultaa eli lyöntimetallia.  Niin tai näin, kultauksella saa upeaa säteilyä maalauksiin.  Kun vaan muistaa olla varovainen, etteivät kaikki työt säteile.

 

KULLANHOHTOINEN KUKKAMAALAUS

Kokeilin keväällä Vanajaveden opiston ekspressiivisellä kukkamaalauskurssilla aloittamaani työhön kultahippuja.  Niiden levitys on taiteen laji sinänsä.  Kultalehdykät ovat henkäyksen ohuita.  Niiden työstäminen vaatii tarkkaa silmää ja tarkkaa ajoitusta.  Erikoisliiman pitää olla juuri sopivan nahkeaa, jotta työ onnistuu.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.