kesän odotetuin tietopaketti

 

UUSIA HAASTEITA

Kävin kesän mittaan kurkistelemassa netissä Vanajaveden opiston tulevaa ohjelmaa.  Mutta kun postilaatikosta tupsahti paperiversio, innostuin todella.  Tutut kurssit kuten grafiikkapaja, temperamaalaus ja kollaasit jatkavat.  Samoin hauska poikkitaiteellinen kirjoituksia koneesta -kurssi.

Uusia haasteitakin löytyi kuten abstrakti akryyli/öljyvärimaalaus sekä keskustelutuokio viisi näkökulmaa nykytaiteeseen.  Toivottavasti kurssit toteutuvat.  Hämeenlinnassa taidekursseille ei ole koskaan liikaa osanottajia.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.