opinto-ohjaaja kävi hämeenlinnassa

 

MAARIT KATSASTI LOPPUTYÖT

Hämmästelin itsekin, miten ahkera olen ollut.  Vein kaikki potentiaaliset lopputyöt mökiltä työhuoneelle.  Maarit sai katsastettavaksi kokonaista 25 maalausta.  Hän poimi suvereenisti 13 työtä, jotka muodostivat yhtenäisen sarjan.  Olin täysin samaa mieltä, että viimeisimmät työni ovat jo uutta sarjaa.  Niissä värit ovat kirkastuneet ja pintarakenne silinnyt.

”Nämä ovat oikein hyviä”, Maarit hehkutti. Pyysin saada saman kirjallisena.  Sain kotitehtäväksi viimeistellä vain kolme työtä.  Olen siis käytännössä melkein kesälomalla.  No toki kaikki maalaukset pitää viimeistellä – se tarkoittaa että reunat maalataan siisteiksi ja työt signeerataan.  Joko etupuolelle tai ainakin taakse.  Lisäksi niihin pitää laittaa ripustuslangat ja printata vielä nimilaput.  Pientä puuhaa, mutta se kuuluu pelin henkeen.  Olen helpottunut.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.