viimeinen ponnistus

 

KOTITUKIHENKILÖ JUSSI KIINNITTI LOPPUTÖIHIN RIPUSTUSLANGAT

Vietimme helteisen sunnuntaiaamupäivän 10.8. työhuoneellani.  Jussi kiinnitti loppunäyttelytöihin ripustuslangat.  Minä otin maalaukset sitä mukaa viimeistelyyn.  Se tarkoitti reunojen maalaamista.  Miten ollakaan, siniharmaa sävy sopi lähes kaikkiin.  Vain siskon varaama työ – Punaiset purjeet (joka ei ollut tulossakaan tähän näyttelyyn) – sai punaista myös reunoille.

Peukalot sinisinä jatkoimme työhuoneelta matkaa Hämeenlinnan Elomessuille.  Olimme tyytyväisiä, kun saimme maalaukset kuljetusvalmiiksi ja sen jälkeen gourmet-annokset Vanajanlinna Cateringin herkkuja.  Töiden viimeinen jurytys on maanantaina 18.8. kaapelitehtaalla.  Sen jälkeen pääsemme ripustamaan ne raadin osoittamalle seinälle tai sermiin.

Avajaisissa toivon näkeväni paljon tuttuja – kannattaa tulla, sillä olemme satsanneet taidenautinnon lisäksi myös tarjoiluun!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.