presentaatiot

 

LOPPUTYÖESITTELY

Nyt on viimeinen kouluviikonloppu onnellisesti ohi.  Perjantaina 15.8. kuusi taiteilijasiskoa esitteli yleisölle (= meidän ryhmä ja ensi vuonna valmistuva ryhmä) lopputyönsä videotykin välityksellä. Lauantaina 16.8. loput kuusi olivat vuorossa.  Heräsin aamulla anivarhain miettimään, mitä haluan sanoa.  Kun vuoroni tuli, unohdin puolet viisaista sanoistani.  Mari-ystävä rauhoitti ja sanoi, hyvin meni, olit luonteva.  Niinpä sekin on nyt ohi.

 

NÄYTTÄVÄ SARJA PORTFOLIOITA – NÄITÄ VOI SELATA KAAPELITEHTAAN NÄYTTELYSSÄ

Kotimatkalla vedin henkeä ja yritin ymmärtää, että kolmen vuoden koulunkäynti on nyt oikeasti ohi.  Tokihan meillä on vielä ohjelmassa lopputyönäyttelyn ripustus, avajaisjuhlat ja näyttelyn valvonta, mutta se on silkkaa iloa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.