torstai oli toivoa täynnä

ELOKUUN KANTARELLEJA

Vaikka mustat pilvet uhkasivat lenkille lähtöä, teimme rohkeasti pitkän vaelluksen mökkimaastossa.  Mikä ihana yllätys, kun löysimme pitkän tauon jälkeen muutaman mehevän kantarelliesiintymän.  Ehkä tämän kesän sienisato jatkuu sittenkin.  Minä paistoin herkut voissa ja tarjosin rucolanlehtien kera.

 

KASVISMUHENNOSTA, TUOREITA KANTARELEJA JA HAUDUTETTUA PUNAKAALIA

Tein seuraksi kasvismuhennoksen perunoista, kesäkurpitsasta, sipuleista ja tomaateista.  Koska ostimme kaalikeittoa varten enemmän kuin tarpeeksi kaalikasveja, haudutin punakaalin lopun purjon ja punaherukkahillon kera.  Vaikka meillä syödään punakaalia melkein pelkästään joulun aikaan, hyvin se maistui kesäkeleilläkin.  Varsinkin, kun laitoin mukaan hautumaan tuoretta timjamia ja tuoretta rosmariinia.  Keittiössä leijui eteerinen yrttien tuoksu.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.