loppuhuipennus

 

VIRALLINEN TODISTUS

Ohi on!  Kolmen vuoden ponnistus huipentui tiistaina 19.8.2014 lopputyönäyttelyyn SAA KATSOA Helsingin kaapelitehtaalla.  Minä ja yksitoista taiteilijasiskoa saimme viralliset päättötodistukset.  Olin täydellisesti pyörityksessä, kun perhe ja ystävät kävivät halaamassa kukkien kera.

Oli todella ihanaa olla tässä iässä – 65 vuotta – juhlittavana, ei ikävuosien vaan opiskelun ansiosta.  Todistuksessa luki:  ”Marjaleena Etula on opiskellut kuvataiteilijaksi ja suorittanut 3v/180 opintopisteen kokonaisuuden. ”  Lopputyö oli 60 pisteen arvoinen ja sain siitä arvosanaksi 4 (asteikolla 1-5).  Olin tyytyväinen.  Sain vuosia sitten taidehistorian proseminaaristakin nelosen.  Olin silloinkin tyytyväinen.

 

KOTI TUOKSUU HUUMAAVASTI

Olen ollut ahkera ja tunnollinen oppilas.  Nyt on sellainen olo, että tämän jälkeen teen vain ja ainoastaan sitä, mitä tuntuu hyvältä.  Olen kokeillut rajojani ja todennut, että ne ovat hyvin joustavat.  En kokenut kovia paineita vaan otin koulutehtävät hurtilla huumorilla.  Se hyvä puoli aikuisopiskelussa on, että elämänkokemus antaa suhteellisuudentajua.  Vaan on tämä ollut mielenkiintoinen ja opettava matka – ties mihin.

Tämä taidekoulu-blogi päättyy tuota pikaa.  Mutta taidematka jatkuu.  Pysykää kanavalla, niin kuin meillä televisioaikanani sanottiin.  Taidetarinat jatkuvat eikä loppua ole näkyvissä….

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.