vanajaveden opiston syyskurssit alkoivat

 

NAAMIOSOMMITELMA

Olen ohjelmoinut keskiviikkopäivämme tehokkaasti.  Jussi suostui aloittamaan seniorijoogan.  Oppitunti alkaa keskipäivällä.  Minulla on kolmelta abstraktia maalausta ja kuudelta grafiikan paja.   Torstaisin kerran kuukaudessa jatkan hauskaa poikkitaiteellista kurssia ”Kirjoituksia Koneesta”.  Pääsemme Jussin kanssa vaihtamaan kurssikokemuksia vasta iltayhdeksän jälkeen.

Ensimmäisen maalausharjoituksen aihe oli vapaa, mutta työ piti toteuttaa pelkkinä tasaisina pintoina.  Viikon kuluttua teemme samasta aiheesta toisen version.  Opettaja toivoi, että käytän seuraavassa työssä värejä – ei siis hehkutusta kullalla, hopealla, valkoisella ja mustalla.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.