puolukoita, puolukoita

 

VOIMARUOKAA TÄMÄKIN

Jussi kunnostautui puolukkametsässä.  Hän kävi pohjanmaalla marjassa ja taisteli urhoollisesti hirvikärpäsiä vastaan.  Punaisia marjoja kertyi lähes kolme sangollista.  Paras marjapaikka löytyi kotimatkalla Kurun läheltä.  Hän kävi tienvieressä ruohikkopissillä ja löysi elämänsä marjapaikan.  Pienellä alueella oli niin runsaasti puolukoita, että hän keräsi poimurilla lyhyessä ajassa melkein sangollisen.

Minä olen keitellyt koko aamun marjoja – puolukoita ja Jussin Leena-siskolta saatuja punaherukoita – hillo-marmeladisokerin kera.  Ohjeen mukaan sokeria käytetään neljä desiä kiloon marjoja.  Minun hillossani on vain neljäsosa tästä sokerimäärästä ja maku on mukavan kirpeänmakea.  Suosittelen.

 

JÄLKIRUOKAHERKKUJA: PUOLUKKA- JA VADELMA-MUSTIKKARAHKAA

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.