syksyinen juurespata

AINEKSIA HYVÄÄN PATAAN

AINEKSIA HYVÄÄN PATAAN

Jussi kantaa kaupasta juureksia harva se päivä.  Ne ovat edullisia ja maukkaita ja vieläpä terveellisiä.  Tänään syntyi syksyyn sopiva pata.  Ladoin isoon kattilaan kypsymisjärjestyksessä punajuuria, porkkanoita, pari perunaa, erilaisia sipuleita, palsternakkaa, juuriselleriä, parsakaalia, kuivattuja tatteja, tomaatteja ja yrttejä.

 

PUNAINEN JUURESPATA

PUNAINEN JUURESPATA

Käytin nesteenä kasvislientä sekä valmista tomaattikeittopohjaa.  Lisäsin loppuvaiheessa juustoista ruokakermaa ja maustoin reippaasti suolalla, pippurilla, puristetulla limellä ja tilkalla kukkaishunajaa.  Tarjosin padan tuoreen leivän ja raejuuston kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.