punajuuripihvejä

PUNAJUURIPIHVIT OVAT HYVÄÄ ARKIRUOKAA

PUNAJUURIPIHVIT OVAT HYVÄÄ ARKIRUOKAA

Mikähän siinä on, että punajuuriruuat tahtovat unohtua arjen pyörityksessä.  Jussi toi jouluksi ison pussillisen juurikkaita.  Keittelin niitä ennen joulua niin paljon, kuin isoimpaan kattilaani mahtui.  Rosolliin kului vain muutama.  Nyt joulun jälkeen oli ilo paistaa jäljelle jääneistä makoisia pihvejä.  Lohkoin kuoritut kypsät punajuuret, kastoin kananmunaan ja kierittelin suolalla maustetuissa korppujauhoissa.  Paistoin pannulla ja makea herkku oli valmis nautivaksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.