kissakakkua ja miniteatteria

KISSAKAKKUJA KISSAKOTI KATTILASSA

KISSAKAKKUJA KISSAKOTI KATTILASSA

Hämeen Sanomat kertoi, että tänään 11.1. vietetään Kissakoti Kattilan 20-vuotissynttäreitä.  Kakkukahvit oli luvassa puolen päivän aikaan.  Koska kissakoti on samassa rakennuksessa kuin grafiikanpajamme ja työhuoneeni, pitihän juhlissa poiketa.  Kissakakut olivat vielä korkkaamatta, kun ehdimme Jussin kanssa perille.  Kuuma kahvi ja kakkuset maistuivat, sillä ulkona oli kipakka pakkanen ja vihainen tuuli.

 

WP_000507

Minä jäin pariksi tunniksi työhuoneelle hommiin.  Sen jälkeen uskaltauduin taas ulos viimaan ja suunnistin Verkatehtaalle katsomaan Miniteatterin näytelmää ”Veli”.  Se perustui Teuvo Pakkalan novelliin.  Tarina oli kiehtova psykodraama, josta nuoret näyttelijät selvisivät hyvin.  Kulttuurituokion jälkeen siirryin Arx-talon taideluokkaan ahkeroimaan taiteilijasiskojen kanssa litografiaa.  Se on grafiikan lajeista raskain ja kiinnostavin.  Koskaan ei voi olla varma lopputuloksesta, mutta yrittää pitää.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.