sekatekniikkaa

TRIO - ÖLJYVÄRI JA KOLLAASI

TRIO – ÖLJYVÄRI JA KOLLAASI

Sekatekniikka on sana, josta en ollenkaan pidä.  Se kun ei oikeasti kerro mitään.  Kokeilin jo viime vuoden kollaasikurssilla hyvällä menestyksellä paperimateriaalin yhdistämistä akryylimaalaukseen.  Nyt jatkoin astetta pitemmälle.  Maalasin kuullottamalla öljyväreillä värikkään pohjan.  Sommittelin sen päälle hahmoja, joiden mekot revin sanomalehtipaperista.  Päät syntyivät omien maalausten pohjalta photoshopilla ja printterillä.  Jännitin, miten paperit tarttuvat pellavakangaspohjaan.

Kävin seuraavana päivänä tarkistamassa, mitä tuli tehtyä.  Liimaus onnistui ja varmistin lopputuloksen sivelemällä koko maalauksen pintaan ohuen kerroksen himmeää dammarvernissaa.  Seuraavaksi ajattelin tehdä samalla tekniikalla kokonaisen kuoron!  Ja tässä se nyt laulelee:

IMG_0212

KUORO – ÖLJYVÄRI JA KOLLAASI

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.