vierashyvää

ILLALLISPÖYDÄSSÄ TARJOLLA JUSSIN LIHAPATAA, GRAAVIA KALAA, VIHREÄÄ SALAATTIA SEKÄ KUORIPERUNOITA

ILLALLISPÖYDÄSSÄ TARJOLLA JUSSIN LIHAPATAA, GRAAVIA KALAA, VIHREÄÄ SALAATTIA SEKÄ KUORIPERUNOITA

Terttu ja Immo tulivat kylpylävieraisille Hämeenlinnaan helmikuun alkupuolella.  Jussi innostui heti, että nyt laitamme lihapataa, koska vieraat osaavat arvostaa sitä.  Hän haudutti kuutioitua naudan kylkeä padassa lähes neljä tuntia.  Pataan pääsi lihapalojen lisäksi kilo terttutomaatteja, saman verran erilaisia sipuleita valkosipulia unohtamatta, tomaattimurskaa sekä pippureita, kuivattua chiliä ja yrttimausteita.  Kun tulin illalla grafiikkapajalta, jo porraskäytävässä minua tervehti mahtava tuoksu.  Jussi myhäili tyytyväisenä, sillä maku oli mitä mainoin.

 

TERTUN MEHEVÄ KÄÄRETORTTU

TERTUN MEHEVÄ KÄÄRETORTTU

Eikä herkuttelu tähän loppunut.  Terttu oli leiponut mehevän kääretortun.  Täytteenä oli kermaista jogurttia ja aprikoosihilloa.  Minä tarjosin kahvin kera makeana palana tuulihattuja mansikkakermatäytteellä.  Unohdin koristella ne tomusokerilla, mutta se ei makua haitannut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.