thaiakvarelleja

MANGOJA JA MANGOSTIINEJA

MANGOJA JA MANGOSTIINEJA

Chiang Maissa helmi-maaliskuussa 2015

Thaimaassa hedelmät ovat auringonkypsyttämiä.  Herkuttelemme kaupungilla tuoreilla viipaloiduilla mangoilla ja ananaksilla ja kannamme hedelmiä myös kotihotellille.  Jopa siinä määrin, että niitä riittää maalausmalleiksi asti.   Ihkaensimmäisessä asetelmassani on mangoja ja mangostiineja – hienot vastavärit.

 

MEHEVIÄ PAPAIJOJA

MEHEVIÄ PAPAIJOJA

Jatkoin puutarhamaalausta niinä harvoina hetkinä, kun maltoin olla pois auringopaisteesta.  Nyt malleina oli hedelmien lisäksi myös thaikukkia, joiden värikirjo on uskomattoman hieno.

 

LOTUKSEN NUPPUJA

LOTUKSEN NUPPUJA

 

IDYLLINEN MAALAUSPAIKKA HOTELLIN PUUTARHASSA

IDYLLINEN MAALAUSPAIKKA HOTELLIN PUUTARHASSA

Uudet paikalliset akvarellivärit ovat pigmenteiltään yhtä värikylläiset kuin ympäröivä luonto.  Mikäpä siinä on maalatessa hehkuvaa punaista tai auringonkultaa.

 

AAVIKKORUUSUJA

AAVIKKORUUSUJA

Pitkässä lomassa on puolensa.  Ehtii juosta katsomassa nähtävyyksiä, ehtii istua altaan ääressä kirja kädessä ja ehtii maalata.  Olen viettänyt monta suloisen lämmintä hetkeä ennen auringonlaskua kotipuutarhassa akvarellivärien ja sepiatussin parissa.  Olen yrittänyt tyylitellä kukkia märkää märälle tekniikan antamalla vapaudella.  Ja se on hauskaa!

 

THAIKUKKIA

THAIKUKKIA

 

THAIKUKKIA

THAIKUKKIA

 

SALKORUUSUJA

SALKORUUSUJA

 

PERHOSKUKKA

PERHOSKUKKA

 

MORNING GLORY

MORNING GLORY

ti 10.3.2015 Bangkokissa

Runsaan kahden viikon maalaushetkien jälkeen tuli aika purkaa leiri.  Nyt akvarellit, värit ja siveltimet on pakattu matkalaukun pohjalle odottelemaan paluulentoa kotiin.  Vähän arveluttaa, miten hehkuvat värit sointuvat Suomen harmauteen.

Se tulee testattua heti kättelyssä, sillä AkvArtissa avautuu ryhmänäyttelymme jo maanantaina 16.3.  Tervetuloa katsomaan Thaimaan värejä avajaisiin kello 17-19.  Näyttely on avoinna seuraavat kaksi viikkoa ja minut tapaa päivystämässä pe 20.3 ja la 21.3.  Päivystäjä ilahtuu aina saadessaan juttuseuraa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.