pojasta tuli miska

ANNAN PERHE

ANNAN PERHE

Samun pikkuveli sai kuin saikin nimen.  Miska kuulostaa hyvältä.  Isoveli on Samu.  Molemmat ovat lyhyitä ja helposti lausuttavia.  Annan isoveli Miika kommentoi, ettei se voi olla huono nimi, kuin vain yksi kirjain eroaa hänen nimestään.

 

MISKA SAI SEITSEMÄN KUMMIA

MISKA SAI SEITSEMÄN KUMMIA (KAIKKI EIVÄT PÄÄSSEET PAIKALLE)

Kummeja molemmilla pojilla on kokonaista seitsemän kappaletta.  Se on hauskaa, että nuoret pitävät ahkerasti yhteyttä.  Ja on joukossa yksi vanhempikin kummi – sisareni Jaana.  Hän oli oikein iloinen luottamustehtävästä.

MISKA-KARHU

MISKA-KARHU

 Miska soutaa joella, rannalle jäi Petruska
Ai ai Katinka, missä Miska, Petruska
Miskan matka saareen vie, Petruskalla toinen tie
Ai ai Katinka, missä Miska, Petruska

Kun olen kertonut tutuille, että Annan nuorimmaisesta tulee Miska, välitön vastaus on ollut ”Miska soutaa joella”.  Minulle Miskasta tulee mieleen vuoden 1980 olympiamaskotti Miska-karhu.  Liikuin siihen aikaan paljonkin Moskovassa kuvauskeikoilla.  Miska-karhuja näki kaikkialla.  Ja se oli oikein sympaattinen.  Hyvä nimi pojalla.  Mutta missä on Petruska?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.