äänestä johtuva

ARS-HÄME 40 VUOTTA

ARS-HÄME 40 VUOTTA

Kirjoituksia Koneesta -kurssi jatkui maaliskuussa 2015 ARS-Häme ry:n 40-vuotisjuhlanäyttelyllä.  Galleria Koneessa oli esillä kymmenen taiteilijan töitä, joita yhdisti musiikin ja kuvataiteen vuoropuhelu.  Meillä oli heti lämmittelyssä hauska kirjoitustehtävä.  Päivi-opettajamme kehotti kirjoittamaan kolme lyhyttä tarinaa otsikoilla Ärsyttävä ääni, Rakas ääni ja Tärkeä ääni.  Varsinkin ärsyttävä ääni herätti hilpeyttä.  Toisena tehtävänä saimme valita mieleisemme maalauksen tai veistoksen ja kertoa sen äänimaisemasta.  Minä runoilin teokseen ”Aamu rannalla” hilpeää huilunsoittoa, uhkaavaa rummunpärinää, itkeviä viuluja ja seesteistä pianonsoittoa.  Lopuksi kirjoitimme runon.  Teoksia oli 15.  Valitsimme kustakin yhden sanan ja sommittelimme niistä riimejä.  Tulokset olivat hulvattoman hauskoja ja kaikki tyystin erilaisia.

Kevään kurssikertoja on tämän jälkeen enää yksi huhtikuussa.  Kaupunkiuutisten toimittaja on luvannut tulla kirjoittamaan poikkitaiteellisesta kurssistamme jutun.  Hauskaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.