lasten leikkiä

TARRAKIRJASSA RIITTÄÄ ASKARTELUA

TARRAKIRJASSA RIITTÄÄ ASKARTELUA

Lapsille on nykyään hauskoja virikkeellisiä kuvakirjoja.  Otsolla ja Visalla on sarja kovamuovisia kirjoja, joissa on kuvina ja ääninä soittimia ja lintuja.  Sama idea löytyy myös muumisarjasta.  Minä toin poikasille Thaimaasta tarrakuvakirjat, joissa on lintuja, kaloja, krokotiileja ja leijonia.  Aloittelimme Otson kanssa liimausta.  Poika osasi heti valita eri eläimille sopivat taustasivut.

 

LEGOJA - valokuvaaja Otso Etula 3v

LEGOJA – valokuvaaja Otso Etula 3v

Lupauduin ensi viikolla lastenvahdiksi, kun vanhemmat haluavat mennä Miikan kevätlomaviikolla vähän tuulettumaan.  Poikien suosikkileluja kuvakirjojen lisäksi ovat legot ja pikkuautot.  Yksivuotias Visakin osaa päristellä auton äänellä paremmin kuin mummi.  Otso on taitava ja innokas tietotekniikan osaaja – tullut isäänsä?  Hän halusi ottaa kuvia mummin kameralla.  Lego-kuvia on nyt tallessa parikymmentä., toinen toistaan hauskempia.  Yllä olevassa kuvassa autot on laitettu illalla parkkiin ja kuljettajat pötköttävät yöunilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.