kevään vihreää

VIHREÄÄ PARSAA JA KEVÄTSIPULEITA RISOTTOON

VIHREÄÄ PARSAA JA KEVÄTSIPULEITA RISOTTOON

Nykyään on ilo mennä kauppaan, sillä tuoretiskit pursuavat vihreitä vihanneksia.  Minulle tuli parsankaipuu, vaikka eletäänkin vasta maaliskuuta.  Ostin nipun ja sille kaveriksi tuoreita kevätsipuleita.  Näistä aineksista syntyy keväinen parsarisotto.  Valmistan sen kuumaan kasvisliemeen ja käytän hapokkuutena limettejä.  Valkoviiniä ei nyt satu olemaan kotona.

 

PARSARISOTTO

PARSARISOTTO

Hyvän risoton salaisuus on maukas liemi ja huolellinen valmistus.  Se tarkoittaa, että lisään nestettä riisien joukkoon pikku hiljaa ja muistan sekoittaa.  Viimeistelen risoton oikealla voilla ja vahvalla juustoraasteella.   Kun Jussi tulee nääntyneenä joogasta, tuoksuva risotto odottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.