”luontoni” – ryhmänäyttely kesällä 2015 tampereella

HERÄTEOSTOS AKRYYLI-INKEJÄ

HERÄTEOSTOS AKRYYLI-INKEJÄ

Toinen pääsiäispäivä oli kulttuuri- ja taidepäivä.  Hämeenlinnan taidemuseossa on meneillään viimeistä viikkoa ARS-Hämeen 40-vuotisjuhlanäyttely otsikolla ”Äänestä johtuva”.  Se oli todella monipuolinen ja kiintoista.  Ääniteema soi sekä maalauksissa, grafiikassa että veistoksissa.  Mukana oli myös videoita ja installaatioita – niin kuin tänä päivänä aina.  Tein loppumetreillä heräteostoksen museon kaupasta – otsikkokuvan akryyli-inkit.  Nyt kun kevään näyttelyt ovat loppusuoralla, on aika ruveta maalaamaan jotain uutta ja erilaista.

Kävin taidemuseokierroksen jälkeen työhuoneella viimeistelemässä muutamia vanhoja öljyväritöitä.  Minulla ja taiteilijasiskoilla on elokuussa 2015 ryhmänäyttely Tampereella Galleria Kapriisissa.  Saimme vasta eilen äänestettyä näyttelyllemme nimen.  Mari ja minä keksimme mielestämme hyvän – ”Huh hellettä”.  Se ei voittanut, mutta voimme käyttää sitä joskus tulevaisuudessa, jos vaikka saamme aikaiseksi yhteisen näyttelyn.  Tampereella teemana on luonto ja näyttelyn nimi yksinkertaisesti ”Luontoni”.  Olin iloinen, että päädyimme suomenkieliseen nimeen, vaikka ehdolla oli mm.  ”Mindscapes” ja ”Naturscapes”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.