jääkaapin tyhjennyshaaste

MOZZARELLAMUNAKASTA JA JUURESMUHENNOSTA

MOZZARELLAMUNAKASTA JA JUURESMUHENNOSTA

Matkalle lähtö vaatii aina tarkkuutta, ettei jääkaappiin jää mitään pilaantumaan.  Toisaalta lähtöpäivänäkin pitää syödä, varsinkin jos kone starttaa vasta illalla.  Minä tarkistin tilanteen ja totesin, että perunoista, sipuleista ja porkkanoista saa oivan muhennoksen.  Kananmunia oli runsaasti.  Kaapin perälle oli unohtunut avaamaton mozzarellapakkaus, jonka päiväys oli hädin tuskin voimassa.  Kas, niistähän saa makoisan munakkaan lisukkeeksi.

Tein meille myös eväsleivät matkaan, sillä hintaan ei kuulunut aterioita.  Se ei haitannut, sillä omat eväät ovat usein maukkaimpia kuin kalpea lentokoneruoka.  Varsinkin kasvisannokset ovat olleet useasti täysin mauttomia.  Huomenna olemme jo maistelemassa Kreetan tuoreita ja maukkaita kasviksia.  Tuskin maltan odottaa.  Nam.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.