kirpputori- ja shoppailuhuumaa

KIRPPUTOREILTA VOI LÖYTÄÄ HÄTKÄHDYTTÄVIÄ JULISTEITA

KIRPPUTOREILTA VOI LÖYTÄÄ HÄTKÄHDYTTÄVIÄ JULISTEITA

Sain mökille uuden kukkapenkin.  Jussi raivasi rukkaset kädessä kukkimattomat villiruusut pois.  Sen jälkeen olen kulkenut taimitarhoilla ja kirpputoreilla vanhojen perennojen kiilto silmissäni.  Olen onnistunut löytämään jo taimina sormustinkukkia, sammalleimua, syysleimua, ruusupapuja ja auringonkukkia.  Jos vielä löytäisin kesäleimuja ja salkoruusuja, onneni olisi ylitsevuotavainen.  Ostin Hämeenlinnan torilta kassillisen värikkäitä leijonankitoja silmäniloksi.

 

ALKUKESÄN VÄRIKKÄITÄ KUKKIJOITA

ALKUKESÄN VÄRIKKÄITÄ KUKKIJOITA

Kirpputoreilla on kiitettävästi näin kesäaikaan myynnissä taimia.  Samoilla reissuilla olen löytänyt paljon muutakin mukavaa.  Työhuoneeni lähellä on kodikas Kantolan kammari.  Siinä on vain yksi vika.  Siellä käy vain käteinen.  Ynnäsin tänään kaikki kolikotkin, sillä ostoskorissa oli enemmän löytöjä kuin minulla rahaa.  Oli oikein valinnanvaikeutta, mitä ehdottamasti haluan.

 

PIKKUBODYJA PUOLIVUOTIAALLE MISKALLE

KIRPPARILÖYTÖJÄ PUOLIVUOTIAALLE MISKALLE

Halusin tietysti pikkupojille pikkuautoja ja pikkumiskalle bodyja.  Halusin myös kuvakirjoja ja värikkäitä pöytäliinoja (vaikka niitä on kaapit täynnä) taimien lisäksi.

Kun Jussi kotiutui Espoosta, lähdimme auringonpaisteessa mökille.  Ei kestänyt kuin hetki, kun sadepilvet kerääntyivät kaupungin ylle.  Maltoimme poiketa Tiiriöön ostoksille.  Dieetin jälkeen oli ilo käydä vaatekaupassa.

 

KESÄKARDEROOBI ON PÄIVITETTY

KESÄGARDEROOBI ON PÄIVITETTY

Vietin Nansolla laatuaikaa.  Ajattelin ostaa tulevalle Georgian matkalle uuden t-paidan.  Ostin neljä!  Siellä oli tarjouskampanja – osta kolme, maksa kaksi.  Ja kun olin ostanut kolme, sain vielä kymmenen euron lahjakortin, joka piti käyttää saman tien.  Vähän piti panna lisää rahaa, ennenkuin se neljäs paituli irtosi.  Ovelaa tämä kaupanteko.  Nansolla sentään kelpasi luottokortti.

 

HORTENSIA VOI NÄYTTÄÄ TÄLLAISELTAKIN

HORTENSIA VOI NÄYTTÄÄ TÄLLAISELTAKIN

Viikonlopun kolea ja tuulinen keli houkutteli meidät kaupunkiin.  Palasimme heti maanantaina mökkimaisemiin puutarhan kautta.  Löysin aivan ihastuttavan vaaleanpunaisen hortensian sekä kauniin valkoisia kosmoskukkia.  Istutin vanhat ja uudet taimet pihapiiriin.  Nyt odottelen virkistävää sadetta, jotta kaikki ehtivät juurtua.  Me kun emme ole viikkoon kastelemassa lomamatkan takia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.