down by the laituri

PIKNIKEVÄÄT RANTAKEINULLA

PIKNIKEVÄÄT RANTAKEINULLA

Tulihan se kesä vihdoin.  Meidän mökkibravuuri on istua lämpiminä kesäiltoina rantakeinulla – aikaisemmin kirjaimellisesti laiturilla – ja nauttia iltapalaa ja viiniä kuunnellen laineiden liplatusta.  Se ei ole ollenkaan jokapäiväistä, sillä harvoin kesäkelit ovat riittävän lämpimiä.  Ja jos ovatkin, hyttyset kiusaavat.

Tänään 2.7.2015 ilta oli mitä lämpimin.  Minä improvisoin lämpimän salaatin, jossa oli paistinperunoita, tuoretta kukkakaalia, salottisipulia, tomaatteja ja tuoreyrttejä.  Palan painikkeeksi sopi pullollinen kylmää rieslingiä.  Kiitos Kaizulle, joka toi sitä juhannusjuomaksi.  Nyt toivomme, että tänä kesänä riittää tätä iloa jatkossakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.