ennustajaeukko sai koltun

PUUKORU ON JUSSIN MIKKO-VELJEN KÄSIALAA, TUOHISORMUS RIPPIKOULULEIRILTÄ

PUUKORU ON JUSSIN MIKKO-VELJEN KÄSIALAA, TUOHISORMUS RIPPIKOULULEIRILTÄ

Hämeen keskiaikamarkkinat lähestyvät.  H-hetki on tosin vasta elokuun puolen välin jälkeen, mutta nyt on hyvä hetki valmistautua.  Tarot-kortteja on sivelty.  Viimeksi Oriveden opistolla, kun taiteilijasisko Mari oli altis ennustukselle.  Hän oli tyytyväinen kohtaloonsa.  Miika on luvannut laminoida pari Mama Maddalenan julistetta, jotka tulevat komeilemaan torikojullamme.

 

ASUKOKONAISUUS NUMERO 1

ASUKOKONAISUUS NUMERO 1

Keskiaikamarkkinoiden pukuvuokraamo löytyi historialliselta paikalta entisistä historiallisen museon tiloista Hämeen linnasta.  Olin haaveillut tötteröhatusta, mutta sellainen taitaa pukea paremminkin linnanneitoja kuin ennustajaeukkoa.

 

ASUKOKONAISUUS NUMERO 2

ASUKOKONAISUUS NUMERO 2

Sovitin kahta asukokonaisuutta ja päädyin toiseen.  Saa arvata, kummassa koltussa näette minut elokuussa.

Otsikkokuvan korun olen saanut Jussilta lahjaksi noin 45 vuotta sitten.  Olipa somaa, että sillekin tulee nyt käyttöä.  Aarrelaatikosta löytyi myös tuohisormus, jonka sain herkässä iässä 15-vuotiaana Vivamon rippikoululeirillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.