otso neljä vuotta

PALOAUTOKAKKU

PALOAUTOKAKKU

”Millaisen syntymäpäiväkakun haluat?” Laura kysyi Otsolta.  ”Ison paloautokakun!”, poika ilmoitti.  ”Pii-paa”, pikkuveli Visa vahvisti.  Laura-äiti otti haasteen vastaan.

LUONNOKSET TAIDETEOKSEEN

LUONNOKSET TAIDETEOKSEEN

Hän piirsi luonnoksen ja askarteli juhlia edeltävänä yönä aamupuolelle asti, ennen kuin taideteos valmistui.  Juhlakansa hurrasi, kun hän kantoi kakun pöytään.

 

KAKKUMESTARI LAURA

KAKKUMESTARI LAURA

 

VIERAAT OLIVAT VAIKUTTUNEITA

VIERAAT OLIVAT VAIKUTTUNEITA

 

PÄIVÄNSANKARI OLI TYYTYVÄINEN

PÄIVÄNSANKARI OLI TYYTYVÄINEN

 

OTSO JA LEIKKIKAVERI TOUKO KIIPEILYPUUHISSA

OTSO JA LEIKKIKAVERI TOUKO KIIPEILYPUUHISSA ENNEN JUHLIA

Päivä Kauklahdessa oli aurinkoinen ja lämmin.  Ennen kuin koti oli juhlakunnossa kaikilla oli hiki.  Minä vein pikkupojat metsäretkelle, jotta olimme pois jaloista.

”Onpa täällä hienoa!”  Otso hämmästeli palatessamme, kun lelut oli kerätty olohuoneen lattialta.  ”Hetken”, Miika totesi lakonisesti ja oikeassa oli.  Kun juhlat olivat ylimmillään, olohuoneen matolla oli leluja enemmän kuin koskaan.

MIIKA PITÄÄ JÄRJESTYSTÄ, SAMU HYPPYVUOROSSA

MIIKA PITI JÄRJESTYSTÄ, SAMU HYPPELYVUOROSSA

Päivän bravuuri kakun lisäksi oli tramboliini.  Siinä pomppi parhaimmillaan kymmenenkin lasta.  Laura ja Miika pitivät vuorollaan järjestystä etteivät pienimmät jääneet alle.

 

JUHLISSA OLI KOIRAVIERASKIN

JUHLISSA OLI KOIRAVIERASKIN

Me palasimme illan suussa takaisin Hämeeseen.  Minä lupauduin pitämään sunnuntaina 9.8.2015 Elomessujen aikaan Galleria Paperihuoneen poikkeuksellisesti auki keskipäivän tunnit.  Toivottavasti messuvieraat löytävät meidätkin.  Kesä on edennyt niin pitkälle, että meillä on meneillään viimeinen viikko.  Sitä kannattaa vähän hehkuttaa.  Anna-tyttären muru-lastenvaatteet ovat menneet hyvin kaupaksi.  Mutta vielä on myytävää jäljellä.  Samoin grafiikkaa ja taidekortteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.