tarot-julisteet valmistuivat

HÄMEEN KESKIAIKAMARKKINAT LÄHESTYVÄT

HÄMEEN KESKIAIKAMARKKINAT LÄHESTYVÄT

Hämeen keskiaikamarkkinat voivat minun puolestani alkaa.  Aikaa niihin on vielä vajaat kaksi viikkoa.   Minä olen valmis.  Olemme vuokraneet Paperihuone ry:läisten kanssa torikojun, jossa myymme grafiikkaa ja kortteja sekä esittelemme puupiirrostekniikkaa.  Minä olen hankkinut pitkän puvun ja siihen kuuluvat asusteet.  Lauralta sain lainaksi pukukorunkin.

Olen varautunut toimimaan ennustajaeukkona.  Kirpputorilta löysin hienon säilytyspussukan korteille.  Tein ihan itse photoshopilla julisteen.  Miika printtasi ja laminoi sen.  Olen oikein ylpeä saavutuksestani.  Toivottavasti vielä ennustukset osuvat kohdilleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.