kiehtovat kukkakollaasit

SILMÄNILOA JOKA EI KUIHDU

SILMÄNILOA JOKA EI KUIHDU

Päätin lopettaa tällä erää kantaa ottavien kollaasien sarjan.  Päätin tehdä jotain kaunista.  Ja mikäpä sen kiehtovampaa kuin hehkuvat kukat.  Sommittelin kukkamaljakoita kieli keskellä suuta.  Tavoitteena oli löytää vain ja ainoastaan silmäniloa.  Onnistuinko?  Näitä on tulossa lisää.  Minulla on edessä vielä monta sinkkupäivää.  Se tarkoittaa, että materiaalit ovat levällään pitkin olohuonetta.  Tästä minä pidän.

 

ILOA VÄREISTÄ

ILOA VÄREISTÄ

Tässä toinen kukkailoittelu.  Liekö syksyn syytä, että käytän mielelläni kirkkaita värejä.  Maalaukseni ovat usein sinisävyisiä.  Miten ollakaan, kollaaseissa hehkuu punainen, oranssi ja keltainen.  Musta tausta on erinomainen tehoste.  Minun sinkkuviikkoni on kohta ohi.  Saa nähdä, loppuuko kollaasikipinä saman tien?

 

VÄHEMMÄN VÄREJÄ

VÄHEMMÄN VÄREJÄ

Oli ihan pakko kokeilla, miten lähes mustavalkoinen kollaasi toimii.  Siihen en ihan pystynyt, väriläikät tulivat tasapainottamaan kokonaisuutta.  Tämä jäi tällä erää sarjan viimeiseksi, mutta ei vähäisimmäksi.  Kokoa on nimittäin 50 x 70 cm.  Yritin tehdä puolta pienemmän, mutta kukat vaativat tilansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.