galleria paperihuoneen avajaiset lähestyvät

JOTAIN UUTTA HÄMEENLINNASSA

JOTAIN UUTTA HÄMEENLINNASSA

Tunnen itseni pioneeriksi.  Vaikka harjoittelimme jo viime kesänä gallerian pitoa, tämä on nyt menoa.  Meitä gallerianpyörittäjiä on kahdeksan.   Kun muutin Hämeenlinnaan runsas kolme vuotta sitten, liityin heti Paperihuone ry:hyn ja ilokseni pääsin myös Hämeenlinnan Taiteilijaseuraan.  Galleriapaja toimi silloin Poltinaholla lähellä Taidekasarmia.  Muutimme runsas vuosi sitten Vanajantielle ja nyt syksyllä Arvi Karistonkadulle kaupungin ytimeen.

Juhlimme ”Paperin huumaa”- näyttelymme avajaisia perjantaina 23.10.2015.  Esittelemme pajan toimintaa pienellä monotypia-tempauksella kello 17.   Yritämme esitellä grafiikan mahdollisuuksia galleriatoiminnan ohessa.  Jos hyvin käy, suunnitelmissa on pieniä kursseja sekä esitelmiä taiteen saralla.  Pidämme omin voimin sekä työtilat että taidenäyttelyn yleisölle avoinna tiistaista lauantaihin.  Lämpimästi tervetuloa tutustumaan.  Ensimmäinen lehtikirjoitus galleriastamme oli otsikoitu ”Jotain uutta Hämeenlinnassa”.  Se pätee nytkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.