joulukorttipaja galleria paperihuoneella

TEE OMAPERÄISET JOULUKORTIT

TEE OMAPERÄISET JOULUKORTIT

Galleria Paperihuoneella on ilo kutsua kaikki taiteen ystävät joulutempaukseen kahtena seuraavana lauantaina.  Lämpimästi tervetuloa kokemaan uusi – tai tuttu – elämys.  Grafiikanteko on helppoa ja hauskaa.  Ainoa vaara on että siihen voi jäädä koukkuun!

Minä olen mukana 5.12.  Seuraavana lauantaina vanhin lapsenlapsistani Otso 4v laulaa Cantores Minores kuorossa Helsingin Tuomiokirkon kryptassa.  Sitä tapahtumaa ei edes joulutempaus voi ohittaa.  Jatkossa minut löytää varmimmin grafiikanpajalta torstaisin, jolloin on päivystyspäiväni.  Tulkaa rupattelemaan.

 

MAINOSTIMME TEMPAUSTA KAUPUNKIUUTISISSA

MAINOSTIMME TEMPAUSTA KAUPUNKIUUTISISSA

Satsasimme yhdessä naapuriliikkeiden kanssa lehtimainokseen.  Se on kallista lystiä, mutta toivottavasti se tuo meille uusia asiakkaita!  Saimme myös mieluista postia, kun taloyhtiö kutsui vuokralaisensa jouluglögille.  Mukavaa.

 

ILOA TAIDEKIRJOISTA

ILOA TAIDEKIRJOISTA

Olen ehtinyt päivystää gallerialla jo kaksi kertaa neljän viikon lomamatkan jälkeen.  Toin tuliaisiksi taidekirjoja.  Niitä kelpaa selailla hiljaisina hetkinä.  Oma pieni työhuoneeni grafiikanpajan alakerrassa on viimeistelyä vailla valmis.  Onneni on täydellinen, kun saan olla mukana osakkaiden yhteisessä näyttelyssä ja minulla on loistavat työskentelytilat gallerian yhteydessä.  Ja kaikki tämä 20 minuutin kävelymatkan päässä kotoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.