robotit eivät uneksi

SYKSYN VIIMEINEN NÄYTTELY GALLERIA KONEESSA

SYKSYN VIIMEINEN NÄYTTELY GALLERIA KONEESSA

Syksyn viimeinen kurssikerta sarjassa ”Kirjoituksia Koneesta” oli kaikkein kummallisin.  Ensimmäiseksi tuli mieleen laulun sanat Ja vesi oli mustaa – äiti kulki mustissaan”.   Galleria oli hämärä, taustalla kuului ukkosen jyly ja keskellä lattiaa oli mustanpuhuva tyyni vesiallas.   Tunnelma oli uhkaava. 

Opettajamme Päivi antoi ensimmäiseksi tehtäväksemme kirjoittaa juuri tunnelmasta.  Toinen tehtävä oli jo hauskempi.  ”Kirjoittakaa vuoropuhelu oman varjon kanssa”.  Minun oli ihan pakka saada Peter Pan tarinaan mukaan.  Eniten minua innosti kolmas harjoitus, jonka teemana oli ”Mistä sinä uneksit?”.  Minä uneksin valosta ja lämmöstä ja kynttilöistä ja itkettävistä elokuvista.  Minä uneksin hehkuviinistä ja joulun sekä tulevan kevään odotuksesta.

 

robotit

ARS-Häme toivotti ystävilleen hyvää joulua robottien hengessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.