sacchettini al tartufo

TATTIKASTIKETTA JA PASTATASKUJA

TATTIKASTIKETTA JA PASTATASKUJA

”Ricottajuustolla ja herkkusienillä täytetty, tryffelillä maustettu tuorepasta”.  Näin luki pastataskujen tuoteselosteessa.  Eihän sellaista voinut vastustaa.  Keittoaikakin oli vain kolme minuuttia.  Vaikka tänä kesänä löytyi ennätysvähän metsäsieniä, pakastimessa oli vielä edellisvuotisia.  Ja kuivattujakin on vielä.  Tein siis surutta pastan kaveriksi tattikastikkeen ruokakermalisäysellä.  Lopputulos oli herkullinen.  Suosittelen.

Ja mikä parasta, pastaa jäi juuri sopivasti evääksi seuraavan päivän galleriapäivystykseen.  Meillä on grafiikanpajalla pieni keittiö, jossa on kahvinkeitin, jääkaappi ja mikro.  Ei siis tarvitse tyytyä vain voileipäeväisiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.