galleria paperihuone joulutauolle

KYNTTILÄTUNNELMISSA

KYNTTILÄTUNNELMISSA

pe 18.12.2015

Syksynäyttelymme on ohi.  Tai ei aivan, pidämme ripustuksen vielä kuukauden, vaikka galleria onkin joulutauolla.  Ovet avautuvat sopimuksen mukaan.  Minuun voi ottaa yhteyttä, jos galleriamme kiinnostaa.  Soitto tai teksiviesti numeroon 040-5298880 pelittää.  Minulla on avain ja tulen mielelläni avaamaan ovet.  Työskentelen siellä muutenkin jouluviikkojen aikana.

Tammi- helmikuussa puheenjohtajamme Petra Saraste ripustaa syntymäpäivänsä kunniaksi juhlanäyttelyn.  Sen jälkeen vuorossa on kymmenen vierailijaa.  Kukin neljä viikkoa kerrallaan.  Julkaisemme näyttelykalenterin heti, kun ajankohdat varmistuvat.  Olemme kovasti ylpeitä, että galleriamme on suosiossa.  Vuodelle 2017 näyttelyhaku käynnistyy ensi vuoden puolella.  Hehkutan sitäkin, kun aika on.

Nyt toivotan kaikille Paperihuoneen ystävillä kulttuuripitoista ja riemukasta jouluaikaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.